Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Γαύρος λαδορίγανη
Υλικά
- 1 κιλό γαύρο
- Χυμό από 1 -1,5 λεμόνι
- Ελαιόλαδο
- Ρίγανη
- Αλάτι
- 3 σκελίδες σκορδάκι σε φετούλες (προαιρετικά)
|
|
Ετοιμασία
- Πλένουμε τον γαύρο, τον αλατίζουμε και τον βάζουμε σε ταψάκι.
- Προσθέτουμε το σκόρδο, το χυμό λεμόνι, λάδι και ρίγανη.
- Βάζουμε στο ταψί μας λίγο νεράκι και το ρίχνουμε στο φούρνο!
Είναι μία πολύ ωραία και εύκολη καλοκαιρινή συνταγή που ταιριάζει με περιποιημένη χωριάτικη σαλάτα και τρώγεται ως κύριο πιάτο ή και ως ουζομεζές!
Τη συνταγή συνιστά: η Χρυσαυγή
|
|