Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Λαγός με μανιτάρια
Υλικά
- 4 μπούτια λαγού
- Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κούπα λάδι
- 1 κούπα λευκό ξηρό κρασί
- 1 κούπα ζωμό κρέατος
- 3 φύλλα μέντας θρυμματισμένα
- 1/2 κιλό μανιτάρια πορτσίνι
- Αλάτι
- Πιπέρι
|
|
Ετοιμασία
- Αλευρώνουμε τα μπούτια, τα τηγανίζουμε σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι και τα αλατοπιπερώνουμε.
- Ρίχνουμε το κρασί, σκεπάζουμε το τηγάνι και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 1/2 ώρα ρίχνοντας σταδιακά το ζωμό κρέατος.
- Βάζουμε τα φύλλα μέντα και τα μανιτάρια και μαγειρεύουμε για άλλα 15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
Τη συνταγή συνιστά: ο Victoroulis
|
|