www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Μοσχάρι σκορδάτο


Υλικά

  • 1 κιλό μοσχαράκι
  • 1/2 κιλό συκώτι μοσχαρίσιο
  • 5 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • Ρίγανη
  • 3/4 της κούπας λάδι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι



  • Για ποτό προτείνουμε:
    -Ερυθρός ξηρός
    -Ερυθρός ημίγλυκος

Ετοιμασία

  1. Πλένουμε το κρέας σε μερίδες και το αλατοπιπερώνουμε.
  2. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το μισό λάδι και σοτάρουμε το κρέας.
  3. Μόλις ροδίσει από όλες τις μεριές ρίχνουμε λίγο ζεστό νερό και αφήνουμε το κρέας να βράσει σε σιγανή φωτιά.
  4. Κόβουμε το συκώτι σε μικρά κομμάτια και το τσιγαρίζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι με το υπόλοιπο λάδι.
  5. Προσθέτουμε στο τηγάνι το κρέας, το σκόρδο, την ρίγανη και αφήνουμε το φαγητό να βράσει σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσει καλά το κρέας.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.