Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Γαλοπούλα σε φέτες
Υλικά
- 1 στήθος γαλοπούλας
- 1/2 κιλό φέτα
- 250 γρ. κρέμα γάλακτος
- 1 κονσέρβα μανιτάρια ολόκληρα
- 2 σκελίδες σκόρδο
- Φρεσκοτριμένο πιπέρι
- Λίγο αλεύρι
- Λάδι για τηγάνισμα
|
|
Ετοιμασία
- Κόβουμε το στήθος γαλοπούλας στη μέση και κατόπιν κάθετα (υπολογίστε σαν φέτες ψωμί), αλευρώνουμε τα κομμάτια και τα περνάμε από το τηγάνι μέχρι να ροδίσουν.
- Στρώνουμε την γαλοπούλα σε ένα πυρέξ, τρίβουμε την φέτα με τα δάχτυλα και καλύπτουμε την γαλοπούλα, προσθέτουμε τα μανιτάρια (σουρωμένα εννοείτε..) και το σκόρδο τριμμένο.
- Τέλος ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και βάζουμε το ταψί στο φούρνο (180-200) για 45 λεπτά της ώρας περίπου.
Τιρ: το φρεσκοτριμμένο πιπέρι όταν το βγάλουμε από το φούρνο!
Καλή όρεξη
Τη συνταγή συνιστά: η Βούλα
|
|