Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Σουφλέ τυριών
Υλικά
- 1 πακέτο λαζάνια
- 200 γρ. Γκούντα
- 200 γρ. Ενταμ
- 200 γρ. αλμυρό κασέρι
- 4 φέτες ζαμπόν
- 4 φέτες μπέικον
- 1 κουτί κρέμα γάλακτος
- 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- Λίγο βιτάμ
|
|
Ετοιμασία
- Βράζουμε τα λαζάνια για 15 λεπτά σε αλατισμένο νερό.
- Τρίβουμε τα τυριά και τα ανακατεύουμε σε ένα μπολ.
- Ψιλοκόβουμε το ζαμπόν, το μπέικον και την πιπεριά.
- Βουτυρώνουμε ένα μέτριο πυρέξ, στραγγίζουμε τα λαζάνια, τα αλατίζουμε, τα ρίχνουμε στο πυρέξ, προσθέτουμε την μισή ποσότητα των τυριών, το ζαμπόν, το μπέικον και την πιπεριά και τέλος ρίχνουμε το υπόλοιπο τυρί και την κρέμα γάλακτος.
- Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 20 λεπτά περίπου μέχρι να λιώσουν τα τυριά.
Καλή επιτυχία
Τη συνταγή συνιστά: η panagiota sklavouni
|
|