Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Ψαρονέφρι πανέ με πουρέ
Υλικά
- 9 μονά φιλετάκια ψαρονέφρι πάχους ενός εκατοστού χτυπημένα
- 1 φλιτζάνια αλεύρι
- 1 φλιτζανάκι τρίμμα φρυγανιάς
- 2 αυγά χτυπημένα
- Αλάτι
- Λεμόνι
|
|
Ετοιμασία
- Κόβουμε το ψαρονέφρι σε φέτες πάχους δύο εκατοστών περίπου και τα χτυπάμε ελαφρά μέχρι να πάρουν πάχος ένα εκατοστό.
- Τα πανάρουμε περνώντας τα εναλλάξ σε αλεύρι, αυγό και φρυγανιά και τα ηγανίζουμε ώσπου να ροδίσουν.
- Μόλις αποκτήσουν ροδαλή κρούστα τα βάζουμε σε μία πιατέλα, τα γαρνίρουμε με φέτες λεμονιού και τα σερβίρουμε με πουρέ.
Τη συνταγή συνιστά: η Σοφία
|
|