Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Μπριζόλες χοιρινές κρασάτες
Υλικά
- 4 χοιρινές μπριζόλες
- 1 ποτήρι άσπρο κρασί αρετσίνωτο
- 1 κούπα λάδι
- Αλάτι
- Πιπέρι
|
- Για ποτό προτείνουμε:
-Ερυθρός ξηρός -Λευκός ξηρός
|
|
Ετοιμασία
- Σε ένα βαθύ τηγάνι με καπάκι τηγανίζουμε τις μπριζόλες και όταν ροδίσουν και από τις δύο πλευρές ρίχνουμε με ζεστό νερό και τις αφήνουμε να βράσουν.
- Οταν γίνουν (και φύγει όλο το νερό τους τις σβήνουμε με το κρασί και κλείνουμε αμέσως το καπάκι.
- Σε μερικά λεπτά προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι και σερβίρουμε.
|
|