Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Κρέπες νηστίσιμες
Υλικά
- Ζύμη:
- Γέμιση: Κασέρι νηστίσιμο και τόνο ή κιμά σόγιας
|
|
Ετοιμασία
- Αναλογίες δεν χρειάζεται να αναφέρουμε. Βάζουμε τόσο νερό και αλεύρι ώστε ο χυλός μας να μην είναι πολύ πηχτός.
- Ζεσταίνουμε το τηγάνι, το λαδώνουμε ελάχιστα με ένα πινέλο και βάζουμε μια λεπτή στρώση χυλού. Μόλις ροδίσει από την μια πλευρά το γυρίζουμε από την άλλη.
- Τις γεμίζουμε με κασέρι νηστίσιμο και τόνο ή με κιμά σόγιας (όπως τα κανελόνια).
- Τοποθετούμε τις κρέπες σε ένα πυρέξ τις περιχύνουμε με ψιλοκομμένη ντομάτα ή κρέμα γάλακτος φυτική και τριμμένο κασέρι νηστίσιμο.
Τη συνταγή συνιστά: η ΕΛΕΝΗ (δικής της εμπνεύσεως)
|
|