www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Mπατζίνα Θεσσαλική


Υλικά

  • 3 αυγά
  • 1 μέτριο κολοκυθάκι
  • Μισό βιτάμ
  • 2 ποτήρια γάλα
  • Λίγο λάδι
  • Αλάτι
  • 3 κούπες τυρί φέτα καλής ποιότητας
  • Αλεύρι



Ετοιμασία

  1. Σε μια βαθιά λεκάνη, ρίχνουμε τα αυγά, το γάλα το βιτάμ το οποίο προηγουμένως θα έχουμε αφήσει έξω από το ψυγείο ώστε να μαλακώσει πολύ, λίγο αλάτι και το κολοκυθάκι το οποίο θα έχουμε πρώτιστα περάσει από τον τρίφτη.
  2. Ανακατεύουμε τα υλικά μας και κατόπιν ρίχνουμε το αλεύρι σε μικρές ποσότητες, ώστε να δημιουργηθεί μια μάζα σαν κουρκούτι, δηλαδή όχι σκληρή, αλλά ούτε και να ''τρέχει''.
  3. Αλείφουμε λάδι σε τετράγωνο ταψί, ρίχνουμε το μείγμα, πασπαλίζουμε με τυρί και ''στάζουμε'' ψιλές λωρίδες από λάδι.
  4. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο, μέχρι να πάρει ένα χρυσό χρώμα.
Η ποσότητα του τυριού, μπορεί να είναι και περισσότερη αναλόγως την προτίμηση του καθενός. Αλλά επιμένω ότι το τυρί πρέπει να έχει τέλεια γεύση, γιατί αυτό είναι που δίνει τη νοστιμιά.
Τρώγεται φυσικά με τα χέρια και αν κρίνω από όσους την έχουν δοκιμάσει, μετά μανίας.

Τη συνταγή συνιστά: η Ελενα

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (2)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.