Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Μοσχαράκι με μανιτάρια και πουρέ
Υλικά
- 6 κομμάτια μοσχαρίσιο κρέας (1 κιλό περίπου)
- 1 κιλό μανιτάρια πλευρώτους φρέσκα
- 1 πακέτο πουρέ
- 5 σκελίδες σκόρδο
- Λάδι
- Αλάτι
- Πιπέρι
|
|
Ετοιμασία
- Βάζουμε στην χύτρα ταχύτητος 1 ποτήρι ελαιόλαδο, περιμένουμε να κάψει, ρίχνουμε το σκόρδο και το κρέας σοτάρουμε ελαφρά και αλατοπιπερώνουμε.
- Ρίχνουμε ένα ποτήρι του κρασιού νερό και κλείνουμε την κατσαρόλα.
- Χαμηλώνουμε την φωτιά και μετά από μισή ώρα ξεσκεπάζουμε την χύτρα και ρίχνουμε 1 κιλό μανιτάρια πλευρώτους.
- Μαγειρεύουμε για μισή ώρα περίπου και σερβίρουμε με πουρέ.
Τη συνταγή συνιστά: η Σοφία Γεωργίου (δικής της εμπνεύσεως)
|
|