Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Μύδια κρασάτα
Υλικά |
|
Ετοιμασία
- Βράζουμε τα μύδια για δέκα λεπτά και κρατάμε τον ζωμό.
- Τσιγαρίζουμε σε μία κατσαρόλα τα μύδια με το σκόρδο, προσθέτουμε το αλεύρι και σβήνουμε με το κρασί.
- Ρίχνουμε τον ζωμό αφού τον στραγγίσουμε καλά, αλατοπιπερώνουμε και στο τέλος προσθέτουμε τον μαϊντανό.
- Αφήνουμε να πήξει η σάλτσα και τα σερβίρουμε ζεστά.
Τη συνταγή συνιστά: η ΡΕΝΑ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ
|
|