Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Σουφλέ πατάτας
Υλικά
- 4-5 μέτριες πατάτες
- Μπέικον
- Κρέμα γάλακτος
- Τριμμένο τυρί (milner και κασέρι κατά προτίμηση)
- Αλάτι
- Πιπέρι
|
|
Ετοιμασία
- Βράζουμε για 10 λεπτά τις πατάτες, τις ξεφλουδίζουμε, τις κόβουμε σε ροδέλες, τις στρώνουμε σε ένα βουτυρωμένο πυρέξ και αλατοπιπερώνουμε.
- Ψήνουμε το μπέικον, το κόβουμε σε μικρά κομματάκια και το ρίχνουμε πάνω από τις πατάτες.
- Προσθέτουμε από πάνω το τριμμένο τυρί, την κρέμα γάλακτος και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 50 λεπτά περίπου (μέχρι να ροδοκοκκινήσει το τυρί)
Το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει!
Τη συνταγή συνιστά: η ΤΖΕΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (δικής της εμπνεύσεως)
|
|