www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Κολοκυθο-μανιταροπιτα


Υλικά

  • 1 κουτί φύλλο κουρού
  • 5 μέτρια κολοκυθάκια
  • 1 κονσέρβα μανιτάρια κομμένα
  • 1 κονσέρβα ντομάτα ψιλοκομμένη με κρεμμύδι ή 4 ντομάτες και 1 κρεμμύδι
  • 100 γρ. αλμυρό τυρί τριμμένο
  • 50 γρ. τυρί φέτα
  • Κρασί
  • Πιπέρι
  • Βασιλικό
  • Θυμάρι
  • Δεντρολίβανο



Ετοιμασία

  1. Ξεπαγώνουμε το φύλλο-αλείφουμε το ταψί με λίγο λαδι για να μην κολλήσει το φύλλο.
  2. Στην συνέχεια πλένουμε τα κολοκύθια, τα κόβουμε στον τρίφτη, σουρώνουμε τα μανιτάρια, τα βάζουμε σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε.
  3. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά (τυριά, κρασί, θυμάρι , δεντρολίβανο και βασιλικό βάζουμε ανάλογη ποσότητα με την προτίμησή μας ,πάντως εγώ προτείνω περισσότερη ποσότητα βασιλικού από θυμάρι και δεντρολίβανο) και βάζουμε την γέμιση πάνω από το ένα φύλλο που έχουμε στρώσει στο ταψί.
  4. Κλείνουμε την γέμιση με το δεύτερο φύλο, προσέχοντας να τυλίξουμε καλά τις άκρες της ζύμης γύρω -γύρω.
  5. Ψήνουμε περίπου 1 ώρα (θα το τσεκάρετε, μέχρι να ροδίσει και να τραβήξει τα υγρά) στους 200 βαθμούς.

Τη συνταγή συνιστά: η Χίου Ελισσάβετ (δικής της εμπνεύσεως)

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (2)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.