Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Μπυράτη τηγανιά
Υλικά
- 1 κιλό τηγανιά
- 3 κουταλιές βούτυρο
- 1 μπουκάλι μπύρα
- Αλάτι
- Πιπέρι
|
|
Ετοιμασία
- Βάζουμε το βούτυρο σε μία κατσαρόλα να κάψει, ρίχνουμε την τηγανιά και ανακατεύουμε μια δύο φορές με το βούτυρο.
- Στη συνέχεια ρίχνουμε αλάτι πιπέρι και όλη τη μπύρα.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το φαγητό σκεπασμένο μέχρι το κρέας να απορροφήσει την μπύρα.
Είναι πεντανόστιμο και συνοδεύετε συνήθως με πατάτες τηγανητές ή πιλάφι.
Καλή επιτυχία!
Τη συνταγή συνιστά: η Ρένια (δικής της εμπνεύσεως)
|
|