www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Γλυκά:

Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
Γλυκά από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Τρουφάκια με ινδοκάρυδο


Υλικά

  • 380 γρ. άσπρη σοκολάτα
  • 1/4 της κούπας γάλα εβαπορέ
  • 1 κουταλιά λικέρ με άρωμα ινδοκάρυδου
  • 1/2 κουταλάκι ξύσμα πορτοκαλιού
  • 1/4 της κούπας φιστίκια Αιγίνης ψιλοκομμένα
  • 1/2 κούπα ινδοκάρυδο



Ετοιμασία

  1. Λιώνουμε σε μπεν-μαρί την σοκολάτα, προσθέτουμε το γάλα (ζεστό), το λικέρ το ξύσμα πορτοκαλιού, τα ανακατεύουμε καλά όλα μαζί και βάζουμε το μίγμα μας στο ψυγείο.
  2. Σε ένα τηγανάκι καβουρδίζουμε τα φιστίκια με το ινδοκάρυδο και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
  3. Με τα χέρια μας παίρνουμε λίγο-λίγο από το μίγμα, πλάθουμε μπαλάκια ίδιου μεγέθους περίπου, τα κυλάμε στο ινδοκάρυδο, τα βάζουμε στα ειδικά χαρτάκια για κεράσματα και τα αφήνουμε στο ψυγείο.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.