Θέμα: Χωρίς θέμα Από: miam miam 5 / 12 / 2003
Πολύ λασπωμένο μου βγήκε. Και περισσότερο το έψησα και όλα όπως
λέει τα `κανα, αλλά τίποτα αυτό.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
Θέμα: Χωρίς θέμα Από: Ανωνύμου 16 / 3 / 2004
Είναι εμφανές ότι το νερό είναι πολύ. Θα πρέπει να θέλει το μισό
και λιγότερο.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
Θέμα: Re: Χωρίς θέμα Από: miam miam 17 / 3 / 2004
Πιστεύω πως έφταιξε το ταχίνι, γιατί όταν ήταν έτοιμο για το
φούρνο ήταν μια χαρά, όπως κάθε κέικ (δεν ήταν νερούλο, δηλαδή,
από το νερό). Το ταχίνι γενικά θεωρώ πως "βαραίνει" κάθε
συνταγή. Πολύ "δύσκολο" υλικό. Και η γεύση δεν ήταν και το ατού
του κέικ αυτού.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
Θέμα: Re: Χωρίς θέμα Από: Έφη 17 / 3 / 2004
Εγώ πάντως είχα φτιάξει ταχινόπιτα από μια άλλη συνταγή και ενώ
το αλεύρι δεν ήταν από αυτό που φουσκώνει μόνο του, και το
μπέϊκιν πάουντερ ήταν μόνο ένα ή δύο κουταλάκια, το κέικ βγήκε
φουσκωτό και αφράτο οπότε εγώ θεώρησα ότι το ταχίνι μάλλον πολύ
καλό υλικό είναι (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και η μάρκα-ήταν
Όλυμπος plus). Όσο για τη γεύση ήταν καλύτερο από οποιοδήποτε
κέικ με αβγά και βούτυρο. Τρία άτομα στο σπίτι καταβροχθίσαμε
μια μεγάλη στρογγυλή φόρμα μέσα σε 2 μέρες. Αν θέλεις, να ψάξω
να την βρώ και να γράψω τη συνταγή.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
Θέμα: Re: Χωρίς θέμα Από: miam miam 18 / 3 / 2004
Αν αναφέρεσαι σε μένα ευχαριστώ που προσφέρθηκες να βοηθήσεις με
μια καλύτερη συνταγή, αλλά μάλλον δεν θα δοκιμάσω να κάνω ξανά
κέικ με ταχίνι.Θα αρκεστώ στο "Κέικ του Μπαγκς Μπάνυ". Όταν τα
έχεις όλα, γιατί να ζητάς περισσότερα;
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
Θέμα: Re: Χωρίς θέμα Από: Αργυρώ Κωνσταντινίδου 22 / 3 / 2006
Ψάχνω εδώ κι αρκετό καιρό μια καλή συνταγή για ταχινόπιτα. Θα
μπορούσατε να μου στείλετε, αν σας είναι εύκολο, την συνταγή
που περιγράφετε; Σας ευχαριστώ. Αργυρώ Κωνσταντινίδου.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]