www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Γλυκά:

Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
Γλυκά από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Κέικ φρούτου της μαμάς


Υλικά

  • 1 κούπα βούτυρο
  • 1 κούπα ζάχαρη
  • 6 κρόκους αυγών
  • 2 κούπες αλεύρι
  • 1 κουταλάκι κοφτό μπέκιν
  • 1,5 κούπα φρουί γλασέ κομμένα σε μικρά κομμάτια
  • 1,5 κούπα καρύδια χοντροκομμένα
  • Λίγο αλάτι
  • 1 βανίλια



Ετοιμασία

  1. Ανακατεύουμε τα κομμάτια του φρουί γλασέ με λίγο αλεύρι.
  2. Σε μία λεκάνη χτυπούμε το βούτυρο και προσθέτουμε σιγά-σιγά, την ζάχαρη, την βανίλια, ένα-ένα τους κρόκους, το αλεύρι, το αλάτι, τα φρουί γλασέ, τα καρύδια.
  3. Χτυπούμε τα ασπράδια των αυγών σε μαρέγκα και τα προσθέτουμε στην ζύμη μας.
  4. Βάζουμε το μίγμα σε ένα αλευρωμένο ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175°C για 70 λεπτά περίπου.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (4)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.