www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Γλυκά:

Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
Γλυκά από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Χαλβάς Φαρσάλων


Υλικά

  • 1 κιλό ζάχαρη
  • 1 ποτήρι λάδι
  • 1 πακέτο νεσεστέ
  • 8 ποτήρια νερό
  • Καρύδια (προαιρετικά)



Ετοιμασία

  1. Ρίχνουμε την ζάχαρη σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε το λάδι και ζεσταίνουμε ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να πάρουν χρώμα καραμελέ.
  2. Διαλύουμε το νεσεστέ με το νερό και το προσθέτουμε στην κατσαρόλα ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι τα υλικά μας να πάρουν το χρώμα του χαλβά.
  3. Ρίχνουμε το μίγμα μας σε ένα ταψί, πασπαλίζουμε με τα καρύδια και ψήνουμε στο φούρνο για πέντε λεπτά για να πάρει χρώμα.

Τη συνταγή συνιστά: ο Δημήτρης Τσιάφος

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (10)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.