www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Γλυκά:

Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
Γλυκά από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Μπισκότα με φιστίκια και σταφίδες


Υλικά

  • 225 γρ. βούτυρο
  • 2 κουταλιές φυστικοβούτυρο
  • 125 γρ. μαλακή ξανθή ζάχαρη
  • 125 γρ. σταφίδες
  • 75 γρ. ανάλατα φιστίκια
  • 50 γρ. κορνφλάουρ
  • 225 γρ. αλεύρι ολικής αλέσεως



Ετοιμασία

  1. Αφήνουμε το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου να μαλακώσει και το χτυπάμε στο μίξερ με το φιστικοβούτυρο και την ζάχαρη μέχρι το μίγμα μας να γίνει άσπρο και αφράτο.
  2. Προσθέτουμε τις σταφίδες, τα φιστίκια, το κορνφλάουρ και το αλεύρι και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ανακατευτούν καλά τα υλικά μας.
  3. Στρώνουμε σε ένα ταψί λαδόκολλα, την βουτυρώνουμε ελαφρά, πλάθουμε την ζύμη μας σε 30 μπαλάκια (σαν καρύδι) και τα βάζουμε στο ταψί.
  4. Αφήνουμε ανάμεσα στα μπισκότα κενό, τα πατάμε με τα χέρια μας να γίνουν επίπεδα και τα αφήνουμε για 20 λεπτά στο ψυγείο για να σφίξουν.
  5. Ψήνουμε τα μπισκοτάκια μας για 10-12 λεπτά σε προθερμασμένο στους 180°C και μόλις ροδίσουν τα βγάζουμε σε μία σχάρα και τα αφήνουμε να κρυώσουν.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.