www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Γλυκά:

Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
Γλυκά από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Μυζηθρόπιτα γλυκιά


Υλικά

  • 1/2 κιλό φύλλα μπακλαβά
  • 1/2 κιλό ανάλατη μυζήθρα λιωμένη καλά
  • 2 1/2 κούπες ζάχαρη
  • 10 αυγά
  • 1 κουτί γάλα εβαπορέ
  • 1 κουταλάκι κανένα
  • Λιωμένο βούτυρο



Ετοιμασία

  1. Ανακατεύουμε το γάλα με ίση ποσότητα νερού, το προσθέτουμε στην λιωμένη μυζήθρα και ρίχνουμε την κανέλα.
  2. Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη, τα προσθέτουμε στο μίγμα και ανακατεύουμε.
  3. Σε ένα βουτυρωμένο ταψί στρώνουμε ένα φύλλο, βουτυρώνουμε και συνεχίζουμε με φύλλο μέχρι να στρώσουμε τα μισά.
  4. Ρίχνουμε την γέμισή μας στο ταψί, την στρώνουμε και συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο με τα υπόλοιπα φύλλα.
  5. Βουτυρώνουμε την πίτα μας, πασπαλίζουμε με κανέλα και λίγο νερό και την ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδοκοκκινίσει (45 λεπτά περίπου).

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.