www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Γλυκά:

Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
Γλυκά από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Μαρέγκες με μέλι


Υλικά

  • 600 γρ. γάλα
  • 2 κουταλάκια κόρν φλάουρ
  • 1 κουταλάκι κακάο
  • 125 γρ. ζάχαρη
  • 3 κρόκους αυγών
  • 3 ασπράδια αυγών
  • 2 κουταλιές ζάχαρη
  • 3 κουταλιές μέλι



Ετοιμασία

  1. Ανακατεύουμε το κακάο με το κορν φλάουρ και 3 κουταλιές γάλα.
  2. Ζεσταίνουμε το υπόλοιπο γάλα και προσθέτουμε την ζάχαρη.
  3. Σε ένα μπωλ χτυπάμε τους κρόκους με 3 κουταλιές ζεστό γάλα.
  4. Ρίχνουμε το μίγμα με το κακάο και το μίγμα με τους κρόκους στο γάλα και τα αφήνουμε να βράσουν για τρία λεπτά.
  5. Χτυπούμε πολύ καλά τα ασπράδια των αυγών με τις 2 κουταλιές της ζάχαρης (μέχρι να γίνουν μαρέγκα).
  6. Βάζουμε το μίγμα (κουταλιά-κουταλιά) σε ένα ταψί και ψήνουμε τις μαρέγκες σε χαμηλό φούρνο για 4 λεπτά.
  7. Βάζουμε σε ένα μπωλ το μίγμα με το γάλα, τοποθετούμε από πάνω τις μαρέγκες και τις περιχύνουμε με το μέλι

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.