www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Γλυκά:

Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
Γλυκά από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Κρεμ μπρουλέ του Μανώλη


Υλικά

  • α μίγμα:
    • 500 γρ. κρέμα γάλακτος
    • 70 γρ. γάλα φρέσκο
    • 35 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
    • Μισή φλούδα λεμόνι
  • β μίγμα:
    • 35 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
    • 2 δόσεις βανίλια
    • 120 γρ. κρόκους αυγών



Ετοιμασία

Βάζουμε την κρέμα γάλακτος, το γάλα, την ζάχαρη και την φλούδα λεμονιού (α' μίγμα) να βράσει. Συγχρόνως ανακατεύουμε την ζάχαρη, τις βανίλιες και τους κρόκους των αυγών (β' μίγμα) σε μια άλλη μπασινα μέχρι να ομογενοποιηθούν. Μόλις βράσουν, βάζουμε το α' μίγμα μέσα στο β' μίγμα και ανακατεύουμε γρήγορα Σουρώνουμε την κρέμα, την μοιράζουμε σε μικρά πυρίμαχα μπολάκια και την ψήνουμε για 45΄λεπτά στους 160° C.
Τη συνταγή συνιστά: ο Μανώλης (venue/s.t.e. anavysou)

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (13)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.