www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Γλυκά:

Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
Γλυκά από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Bread Pudding της Κάλλης


Υλικά

  • 4 φέτες άσπρο ψωμί του τοστ χωρίς κόρες
  • 1 αυγό
  • 100 ml κρέμα γάλακτος
  • 5 κουταλιές σούπας ζάχαρη
  • 1 βανίλια
  • λίγο βιτάμ
  • 1/3 της κούπας γάλα φρέσκο
  • Κανέλα



Ετοιμασία

  1. Αλείφουμε τις φέτες του ψωμιού με βιτάμ, τις κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια, τα αραδιάζουμε σε μικρό πυρίμαχο ταψάκι και πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη.
  2. Σε ένα μπολ χτυπάμε το αυγό, την κρέμα γάλακτος, το γάλα, τη ζάχαρη και ρίχνουμε το μείγμα στο ψωμί. Προαιρετικά προσθέτουμε μερικές σταφίδες.
  3. Πασπαλίζουμε με κανέλα και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 30 λεπτά περίπου ή μέχρι να δούμε ότι η επιφάνεια έγινε λίγο τραγανή.
Σερβίρεται ζεστό.

Τη συνταγή συνιστά: η Κάλλη

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (1)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.