www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Γλυκά:

Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
Γλυκά από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Σοκολατοπιτάκια του Ανδρέα


Υλικά

  • Φύλλο σφολιάτας
  • 1 πλάκα κουβερτούρα
  • Καλαμποκέλαιο
  • Ζάχαρη άχνη



Ετοιμασία

  1. Παίρνουμε την πλάκα κουβερτούρα, την κόβουμε τετράγωνα κομματάκια και μετά το καθένα σε δύο τρίγωνα. (Πρέπει να είναι λίγο μαλακή για να κόβετε εύκολα).
  2. Παίρνουμε το φύλλο σφολιάτας και αλείφουμε την μία πλευρά με λίγο καλαμποκέλαιο, το γυρνάμε ανάποδα, το κόβουμε σε 4 λωρίδες και κάθε λωρίδα στη μέση και έτσι έχουμε 8 κομμάτια.
  3. Τα ανοίγουμε λίγο με τον πλάστη και τα τετραγωνίζουμε.
  4. Βάζουμε πάνω σε κάθε κομμάτι σφολιάτας ένα κομμάτι κουβερτούρας και διπλώνουμε διαγώνια.
  5. Βρέχουμε ελαφρά τις άκρες και τις πατάμε με τα δάχτυλα για να κολλήσουν.
  6. Αλείφουμε με λίγο λάδι και ψήνουμε στους 200 βαθμούς C για 15’.
  7. Επειδή και η σφολιάτα , αλλά και η κουβερτούρα είναι άγλυκες, πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη πριν σερβίρουμε.

Τη συνταγή συνιστά: ο Ανδρέας

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (2)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.