www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Γλυκά:

Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
Γλυκά από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Παγωμένο τιραμισού της Δώρας


Υλικά

  • 1 morfat (σαντιγί σε μεταλλικό κουτί)
  • 1 1/2 κούπα ζάχαρη
  • 1 κουτί τυρί κρέμα (μικρή συσκευασία)
  • 2 κρόκους αυγών
  • Λίγο κονιάκ
  • 2 πακέτα σαβουαγιάρ
  • Σιρόπι:
    • 1 κουταλιά νες καφέ
    • 1 κούπα ζάχαρη
    • 3 κούπες νερό



Ετοιμασία

  1. Χτυπάμε στο μίξερ την σαντιγί, την ζάχαρη, τους κρόκους, το κονιάκ και τέλος το τυρί.
  2. Αφήνουμε την κρέμα στο ψυγείο να κρυώσει.
  3. Ετοιμάζουμε το σιρόπι αφήνοντας το να πάρει δυο βράσεις.
  4. Μουσκεύουμε τα σαβουαγιάρ με το σιρόπι που ετοιμάσαμε.
  5. Σε ένα τάπερ βάζουμε μια σειρά σαβουαγιάρ μια κρέμα ξανά μια σειρά σαβουαγιάρ και ξανά κρέμα.
  6. Το γλυκό το βάζουμε στην κατάψυξη γι΄αυτό το λέμε και παγωμένο τιραμισού.
  7. Οταν σερβίρουμε το πασπαλίζουμε με σκόνη κακάο.

Τη συνταγή συνιστά: η Δώρα από Θεσσαλονίκη

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (2)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.