Σχόλια επισκεπτών
- Θέμα: ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ
Από: ΚΑΤΕΡΙΝΑ Γ. 10 / 6 / 2005
Έφτιαξα χθες τη συνταγή, ακολουθώντας κατά γράμμα τη δοσολογία
και την εκτέλεση και το μόνο, που έχω να πω είναι Α Π Ο Τ Υ Χ Ι
Α . Το πέταξα και κρίμα τα 10 περίπου ευρώ, που ξόδεψα, για να
αγοράσω τα υλικά.
Ήταν απαράδεκτο και σε εμφάνιση και σε γεύση.
Μη το δοκιμάσετε.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ???????
Από: ΚΑΤΕΡΙΝΑ 20 / 5 / 2006
FOODKILLER???????????
ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΟΠΩΣ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΤΗΝ
ΤΡΩΝΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΙΡΟΙ
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: ΜΠΛΙΑΞ
Από: ΑΛΙΚΗ 5 / 1 / 2007
ΚΑΛΑ, ΠΩΣ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ ΚΡΑΣΙ ΜΕ ΓΑΛΑ (!!!) ΚΑΙ ΜΕΡΕΝΤΑ ΜΕ
ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ (!!!) ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΟΚΟΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ!
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: υλικά? δοσοσλογία?
Από: ιωάννα 8 / 1 / 2007
Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι θέμα υλικών αλλά δοσολογίας. Στο
γάλα που πρέπει να βουτηχτούν τα σαβαγιάρ για να μην είναι
ξερά , πολλές συνταγές προσθέτουν λίγο κονιάκ ή λικέρ για
άρωμα, επομένως η μαυροδάφνη που είναι γλυκό αρωματικό κρασί
στέκει.
Πολλοί για να μην πω σχεδόν όλοι οι ζαχαροπλάστες προσθέτουν
μια ελαφριά στρώση μαρμελκάδας στο παντεσπάνι της
σοκο,λλατίνας. Πιστεύω ότι κάτι δεν στέκει στο μίγμα για τη
γέμιση (μερέντα, φουντούκια) όσον αφορά την αναλογία, ή μήπως
χρειάζεται και η προσθήκη κάποιου υγρού για να γίνει πιο αφράτο.
Επίσης ενα φλυτζανάκι γάλα και 1 φλυτζανάκι μαυροδάφνη μου
φαίνονται΄λίγα για να ποτίσουν 30 σαβαγιάρ.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
|