www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Γλυκά:

Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
Γλυκά από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Σταφιδόψωμο


Υλικά

  • 1 κούπα λάδι
  • 1 κούπα ζάχαρη
  • 1 κούπα νερό
  • 1 κούπα γάλα
  • 4 κούπες αλεύρι
  • 1 πακέτο μπέκιν
  • 2 αυγά
  • Κανέλα
  • Γαρύφαλλο
  • Ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού
  • Χυμό ενός πορτοκαλιού
  • Σταφίδες



Ετοιμασία

  1. Σε μία λεκάνη βάζουμε το αλεύρι, το μπέκιν, το νερό, το γάλα, και το λάδι και δουλεύουμε το μίγμα μας μέχρι να γίνει ομοιόμορφο.
  2. Προσθέτουμε την ζάχαρη το χυμό πορτοκαλιού, το ξύσμα, την κανέλα και συνεχίζουμε να χτυπάμε το μίγμα.
  3. Στην συνέχεια ρίχνουμε τα αυγά, τα γαρύφαλλα και τις σταφίδες και συνεχίζουμε το χτύπημα για μερικά λεπτά.
  4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για 50 λεπτά περίπου.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (11)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.