www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Γλυκά:

Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
Γλυκά από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Σοκολατάκια μπανάνας


Υλικά

  • Μπανάνες
  • Μερέντα
  • Αμύγδαλα ή Καρύδια Τριμμένα
  • Κουβερτούρα λιωμένη



Ετοιμασία

  1. Κόβουμε τις μπανάνες σε μικρά κομμάτια (περίπου πάχος 2-3 εκατοστών) και με ένα ειδικό μηχάνημα (όπως αυτό που αφαιρούμε κουκούτσια από τα κεράσια ή μ'ενα καλαμάκι) αφαιρούμε τη "καρδιά" της μπανάνας.
  2. Ανακατεύουμε τη μερέντα με τα τριμμένα αμύγδαλα ή καρύδια και γεμίζουμε την καρδιά της μπανάνας.
  3. Βουτάμε τις γεμιστές μπανάνες μέσα στην λιωμένη χλιαρή κουβερτούρα, αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και στη συνέχεια κυλάμε τη μπανάνα στο τριμμένο καρύδι ή αμύγδαλο και τέλος μέσα στη λιωμένη κουβερτούρα.
  4. Τα τοποθετούμε σε λαδόκολλα και στο ψυγείο για να στερεοποιηθεί η σοκολάτα.
Είναι απίθανα! Καλή επιτυχία!

Τη συνταγή συνιστά: η Αμαλία Νικολοπούλου (δικής της εμπνεύσεως)

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (1)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.