www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Γλυκά:

Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
Γλυκά από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Μουστοκούλουρα


Υλικά

  • 4 φλιτζάνια αλεύρι
  • 1/2 φλιτζάνι λάδι
  • 1/2 φλιτζάνι νερό χλιαρό
  • 3/4 φλιτζάνι μούστο ή πετιμέζι
  • 1 1/2 κουταλάκι αμμωνία
  • 1 κουταλάκι κανέλλα
  • 1/2 κουταλάκι γαρύφαλλα κοπανισμένα
  • 2 φλιτζάνια ζάχαρη



Ετοιμασία

  1. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το βάζουμε σε ένα μπωλ.
  2. Ζεσταίνουμε το λάδι να μόλις κάψει το ρίχνουμε στο αλεύρι.
  3. Μόλις κρυώσει τρίβουμε με τα χέρια για να μην σβολιάσει
  4. Βάζουμε σε ένα μπωλ το ζεστό νερό, ρίχνουμε το μούστο ή πετιμέζι, την ζάχαρη και την αμμωνία και ανακατεύουμε.
  5. Προσθέτετε το μίγμα στο αλεύρι, την κανέλλα, τα γαρύφαλλα, ζυμώνουμε πολύ καλά και πλάθουμε τα κουλούρια.
  6. Ψήνουμε για 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο.

Τη συνταγή συνιστά: η Ρόζα

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (4)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.