www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Γλυκά:

Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
Γλυκά από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Κουλουράκια Πασχαλινά


Υλικά

  • 1300 γρ. αλεύρι μαλακό
  • Μισό κιλό ζάχαρη
  • 7 αυγά χωριστά κρόκους και ασπράδια
  • 250 γρ. βούτυρο φρέσκο
  • 1 φλιτζάνι γάλα χλιαρό
  • 30 γρ. αμμωνία
  • 3-4 βανίλιες



Ετοιμασία

  1. Χτυπάμε μέχρι εκτόνωσης τα ασπράδια σε μαρέγκα, τα βάζουμε στο ψυγείο.
  2. Χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν και προσθέτουμε έναν-εναν τους κρόκους.
  3. Διαλύουμε στο γάλα την αμμωνία, ρίχνουμε το αλεύρι και το γάλα στο μίγμα μας και στο τέλος ενσωματώνουμε την μαρέγκα (γίνεται μια μαλακιά ζύμη).
  4. Πλάθουμε τα κουλουράκια και τα ψήνουμε.
καλή επιτυχία

Τη συνταγή συνιστά: η Λίνα (θ)

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (6)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.