www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Γλυκά:

Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
Γλυκά από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Χιονάτη


Υλικά

  • Μίγμα:
    • 7 φλιτζανάκια ζάχαρη
    • 4 φλιτζανάκια σπορέλαιο
    • 4 φλιτζανάκια γάλα
    • 10 φλιτζανάκια αλεύρι
    • 1 μπαικιν πάουντερ
    • 4 αυγά
    • 1 βανίλια
  • Σιρόπι:
    • 1 κουταλια βιτάμ
    • 3 ποτήρια νερό
    • 150 γρ. κουβερτούρα
    • 2 ποτήρια ζάχαρη
    • 1 βανίλια
  • Επικάλυψη:
    • ¼ καρύδα ( Ινδική )



Ετοιμασία

  1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, και ψήνουμε το μίγμα στους 180 C.
  2. Σιρόπι: Βάζουμε σε ένα κατσαρόλι νερό, τη ζάχαρη, το βιτάμ και τη κουβερτούρα να λιώσουν και προσθέτουμε τη βανίλια για άρωμα.
  3. Οταν είναι έτοιμο το γλυκό, το κόβουμε κομμάτια μερίδας και τα βουτάμε στο σιρόπι και στην συνέχεια στην ινδική καρύδα.
Και γίνονται τα κομμάτια άσπρα σαν χιόνι και πεντανόστιμα.

Τη συνταγή συνιστά: η Ρόζα

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (15)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.