Σχόλια επισκεπτών
- Θέμα: ΔΡΟΣΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΦΡΗ...
Από: ΜΑΝΤΩ 29 / 11 / 2004
Καλημέρα, η συνταγή ήταν πολύ ωραία όλοι ενθουσιάστηκαν απλά το
μόνο που προσέθεσα ήταν κονιάκ καθώς είχα την εντύπωση ότι μου
μύριζε η κρέμα λιγάκι...επίσης ήθελα να ρωτήσω γνωρίζει κανείς
πως μπορώ να κόψω την κουβερτούρα μικρά κομματάκια...ευχαριστώ
πολύ και πάλι ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Re: ΔΡΟΣΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΦΡΗ...
Από: Juanita la Quejica 29 / 11 / 2004
Πολύ χαίρομαι που πέτυχε το γλυκό σου. Τί κρίμα να μην μπορείς
να μας περάσεις ένα κομματάκι μέσα από τα σύρματα του ΟΤΕ!
Την κουβερτούρα, όπως αναφέρει και η Αναστασία, όταν δεν την
τρώω σα γουρουνάκι από το χαρτάκι της, σπάζοντας τα δόντια μου,
την θρυμματίζω στο multi.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Σοκολάτα... πεισματάρα!
Από: Αναστασία Κ. 29 / 11 / 2004
Καλημέρα Μαντώ,
ακούω από φίλους να λένε ότι την κόβουν στο multi.
Εγώ δεν το έχω δοκιμάσει, φαντάζομαι ότι αν τη σπάσεις σε
ακανόνιστα κομμάτια μεγέθους που να χωράνε στο εργαλείο θα
γίνει η δουλειά σου.
Αναστασία Κ.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Lemon pie
Από: ΚΑΤΕΡΙΝΑ Γ. 11 / 3 / 2005
Μαριλίτα !
Επειδή θέλω να φτιάξω τη συνταγή σου, προτείνεις να τα
κάνω "παπάρα" τα σαβααγιάρ ή απλά να τα βουτήξω ; Τη δεύτερη
στρώση σαβαγιαρ καλύτερα να μην τη βουτήξω στο ποστοκάλι ;
Κάτι τελευταίο : να βάλω το γλυκό στο ψυγείο στο τέλος ;
Τρώγεται παγωμένο ;
Ευχαριστώ πολύ !
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Χωρίς θέμα
Από: gina 10 / 2 / 2006
Eξαιρετική η συνταγή!
Το καλύτερο lemon pie που εφαγα ποτέ. Έκανα μόνο μια μικρή
παραλλαφή στη βάση. Την έφτιξα με μίγμα από 2 φλιτζ. αλεύρι, 3
αυγά, 1 φλυτζάνι ζάχαρη καιξύσμα πορτοκαλιού. Και αφού ψήθηκε
την ράντισα με χυμό πορτοκάλι και λίγο κονιάκ.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
|