www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Γλυκά:

Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
Γλυκά από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Ροδάκινα με γιαούρτι


Υλικά

  • 1/2 κιλό ροδάκινα ώριμα
  • 300 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
  • 3 ασπράδια αυγών
  • 100 γρ. ζάχαρη
  • χυμό 1/2 λεμονιού
  • 4 φύλλα ζελατίνας



Ετοιμασία

  1. Πλένουμε τα ροδάκινα, τα καθαρίζουμε και τα χτυπάμε στο μίξερ μαζί με το γιαούρτι.
  2. Προσθέτουμε την ζάχαρη και το λεμόνι και συνεχίζουμε το χτύπημα.
  3. Βράζουμε 4 κουταλιές νερό και λιώνουμε τα φύλλα ζελατίνας.
  4. Οταν το νερό γίνει χλιαρό το σουρώνουμε και το προσθέτουμε στο μίγμα μας.
  5. Χτυπάμε τα ασπράδια των αυγών σε μαρέγκα και τα προσθέτουμε και αυτά στο μίγμα μας.
  6. Ανακατεύουμε πολύ καλά, βάζουμε το γλυκό μας σε μία φόρμα και το αφήνουμε στην κατάψυξη για 3 ώρες.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.