Σχόλια επισκεπτών
- Θέμα: ζελέ λεμόνι γιοκ
Από: Κάλλη 5 / 10 / 2004
Το καλοκαίρι στην Ελλάδα έφαγα τον τόπο να βρω ζελέ λεμόνι.
Διαπίστωσα ότι μάλλον δεν κυκλοφορεί πλέον στην αγορά. Φτιάξαμε
λοιπόν τη μους με ζελέ ανανά. Αν και απεβίωσε το μίξερ στα μισά,
μια χαρά έγινε η μους, αν και τελικά το δεκάλεπτο χτύπημα είναι
απαραίτητο. Τη δεύτερη φορά είχαμε άλλη γκαντεμιά: ξεχαστήκαμε
και το βάλαμε στον καταψύκτη και βγήκε σαν παγωτό!
Αλήθεια τη μους τη δοκίμασε ποτέ κανείς τελικά;
Επίσης: για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιείστε κανονικό ζελέ,
όχι λάιτ, για να αφρίσει η ζάχαρή του καλύτερα με το ζελέ στο
χτύπημα.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Re: ζελέ λεμόνι γιοκ
Από: Αλεξία 6 / 10 / 2004
Eπειδή έψαχνα και γω για ζελέ λεμόνι και δεν έβρισκα τον
Αύγουστο με μεγάλη μου χαρά είδα ότι άρχισε να κυκλοφορεί ζελέ
λεμόνι Γιώτης....ναι υπάρχει στα περισσότερα σούπερ-μαρκετ!!!
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Την έφτιαξα εγώ!!!
Από: ΄Ολγα 14 / 10 / 2004
Χθες το βράδι και ολίγον βιαστικά!. Βγήκε νόστιμη και με ωραία
υφή. Αυτό που δεν μου πολυάρεσε ηταν η "εσάνς" του λεμονιού
που του έδινε το ζελέ. Αλήθεια, με φράουλα το έχετε δοκιμάσει?
Με λιωμένη κουβερτούρα?
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Και ιδού το μέγα ερώτημα!
Από: Αναστασία Κ. 20 / 10 / 2004
Με τι θα αντικαταστούσαμε το χυμό του λεμονιού αν φτιάχναμε το
γλυκό με ζελέ φράουλα; Ή μήπως ο χυμός λεμονιού είναι "σταθερή
αξία";
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Re: Και ιδού το μέγα ερώτημα!
Από: Κάλλη 20 / 10 / 2004
Αναστασία δεν ξέρω τι ρόλο παίζει το λεμόνι, να πω την αλήθεια.
εμείς το βάλαμε (πολύ λίγο ομολογώ, ίσα μισό λεμονάκι στιμμένο)
και στο ζελέ φράουλα just in case. Ήταν τόσο λίγο που δε φάνηκε η
γεύση του.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
|