www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Γλυκά:

Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
Γλυκά από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Μους σοκολάτας


Υλικά

  • 100 γρ. βούτυρο
  • 6 ασπράδια αυγών
  • 4 κρόκους
  • 250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
  • Διακόσμηση:
    • Ψιλοκομμένα καρύδια
    • Τρίμμα σοκολάτας
    • Σαντιγί
    • Κερασάκια γλασέ (όλα αυτά ή κατ` επιλογή)



Ετοιμασία

  1. Λιώνουμε τη σοκολάτα κομμένη σε κομματάκια σε μπεν μαρί.
  2. Σε άλλο μπεν μαρί λιώνουμε το βούτυρο, προσθέτουμε τη λιωμένη σοκολάτα ανακατεύοντας προσεκτικά και ρίχνουμε έναν-έναν τους κρόκους χτυπώντας με σύρμα.
  3. Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα και τα προσθέτουμε σιγά-σιγά στην κρέμα.
  4. Μοιράζουμε τη μους σε 6 μπολάκια και τα αφήνουμε στο ψυγείο.
  5. Οταν είναι να τα σερβίρουμε, τα γαρνίρουμε.

Τη συνταγή συνιστά: η ΜΑΡΙΝΑ

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.