www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Γλυκά:

Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
Γλυκά από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Η Μυστική συνταγή της Μους Σοκολάτας (Σοκόλαση!!)


Υλικά

  • 1 ερμόλ
  • 4 κουβερτούρες
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 1/2 κιλό σαντιγί



Ετοιμασία

  1. Λιώνουμε τις κουβερτούρες σε μπεν μαρί (ΠΡΟΣΟΧΗ να μην μπει καθόλου νερό στη σοκολάτα γιατί έστω και μια σταγόνα θα την κάνει να σφίξει, πράγμα που δεν θέλουμε).
  2. Χτυπάμε το ερμόλ πολύ-πολύ καλά να γίνει αφράτο και στη συνέχεια προσθέτουμε το ζαχαρούχο και συνεχίζουμε το χτύπημα.
  3. Οταν πια έχει γίνει αφρός το ερμόλ με το ζαχαρούχο προσθέτουμε την λιωμένη σοκολάτα που έχουμε αφήσει λίγο να κρυώσει.
  4. Τέλος βάζουμε την σαντιγί και ανακατεύουμε πολύ προσεχτικά για να μην κόψει.
  5. Πασπαλίζουμε τρούφα ή τριμμένη σοκολάτα από πάνω και είναι έτοιμο!!!!
(Η μους είναι τέλεια και σαν γέμιση σε τούρτες!!)

Καλή επιτυχία

Τη συνταγή συνιστά: η ΛΙΑΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (13)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.