www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Γλυκά:

Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
Γλυκά από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Μπουγάτσα στο άψε σβήσε


Υλικά

  • Φύλλο κρούστας
  • 2 Βανίλιες
  • 1 Ζαχαρούχο Γάλα
  • 5 αυγά
  • 1 Βιτάμ



Ετοιμασία

  1. Λιώνουμε το βιτάμ.
  2. Βάζουμε τρία φύλλα τσαλακωμένα στο ταψί, τα λαδώνουμε, ρίχνουμε από πάνω λίγο βιτάμ, βάζουμε άλλα τρία φύλλα και κάνουμε το ίδιο μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα.
  3. Βάζουμε το ταψί στο φούρνο και ψήνουμε στους 180 C βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινήσουν.
  4. Εν τω μεταξύ χτυπάμε στο μπλέντερ τα αυγά, τις βανίλιες και το ζαχαρούχο γάλα, τα ρίχνουμε πάνω στα φύλλα και συνεχίζουμε στο ψήσιμο στους 180 C μέχρι να γίνει το υγρό κρέμα.
Καλή επιτυχία

Τη συνταγή συνιστά: η ΝΤΟΡΑ

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή



Σχόλια επισκεπτών

  • Θέμα: Χωρίς θέμα
    Από: Ευα  30 / 11 / 2006
    Μήπως είναι πολλά τα αυγά; εγώ το φτιαχνω χωρίς αυγά καιπασπαλίζω από πάνω άφθονη ζάχαρη άχνη και κανέλα.
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
    • Θέμα: Re: Χωρίς θέμα
      Από: Ιρίνα  1 / 12 / 2006
      Πώς δηλαδή χωρίς αυγά; Μόνο με ζαχαρουχο; Εξήγησέ μας σε παρακαλώ. Ακούγονται ενδιαφέρουσες και οι δύο συνταγές.
      [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ
    Από: ΟΛΓΑ  1 / 12 / 2006
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΩΡΙΣ ΑΥΓΑ ΤΟ ΚΑΝΩ (ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΥΓΟΥΛΗΛΑΣ) ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΑ ΤΣΑΛΑΚΩΝΩ ΕΝΑ ΕΝΑ ΣΑΝ ΒΕΝΤΑΛΙΑ ΤΑ ΒΑΖΩ ΤΟ ΕΝΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΚΛΠ ΚΛΠ
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: Χωρίς θέμα
    Από: Δέσποινα Κ.  1 / 12 / 2006
    Με συγχωρείτε, αλλά αυτό δεν είναι μπουγάτσα.
    Είναι η λεγόμενη πατσαβουρόπιτα. Νόστιμη αλλά ουδεμία σχέση με 
    την αυθεντική μπουγάτσα μας.

    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: Γρήγορη μπουγάτσα
    Από: ΝΤΙΑ  1 / 12 / 2006
    2 φύλα κρουστας 1 κιλό γάλα 1 φλ.τσ.σιμιγδάλι 1 φλ.τσ. ζάχαρη 1 αυγό(κρόκο) 1κ.σ. βιτάμ βράζεις το γάλα με την ζάχαρη και το σιμιγδάλι ώσπου να γίνει κρέμα όχι πολύ πηχτή , κατεβάζεις από την φωτια και ρίχνεις τον κρόκο και το βιτάμ , ανακατεύεις. απλώνεις σε βουτυρωμένο ταψί το ένα φύλλο το βουτυρώνεις και ρίχνεις το πιο πάνω μείγμα από πάνω το δεύτερο φύλλο βουτυρώνεις και ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο 200 C για μισή ώρα περίπου. ΝΟΣΤΙΜΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ.
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
    • Θέμα: Re: Γρήγορη μπουγάτσα
      Από: νιαμ-νιαμ  4 / 12 / 2006
      Αντί για αυγά βάλτε κρέμα γάλακτος με λίγα λιπαρά.
      Τέλειο και λιγότερο βαρύ

      [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ
    Από: ΝΤΙΑ  1 / 12 / 2006
    SORRY !!! ΑΦΟΥ ΨΗΘΕΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΕΙΣ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ.
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: Μήπως είναι λάθος
    Από: Λία Π.  2 / 12 / 2006
    Ντία, μόνο 2 φύλλα κρούστας;
    Μήπως είναι λάθος;

    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ
    Από: ΝΤΙΑ  5 / 12 / 2006
    ο δαιμων του τυπογραφείου ................. 2 φυλλα σφολιάτας ήθελα να γράψω.
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
    Από: ΝΤΟΡΑ  4 / 5 / 2007
    Η συνταγή είναι ακριβώς όπως σας την είπα αλλά ακόμα καλύτερη γίνεται με δύο ζαχαρούχα γάλα γιατί γίνεται με πιο πολύ κρέμα. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.