www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Γλυκά:

Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
Γλυκά από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Κρητικές τηγανίτες με τυρί


Υλικά

  • 2 ποτήρια του κρασιού γάλα
  • 1 ποτήρι του κρασιού νερό
  • 1 ποτήρι του κρασιού τυρί
  • 3 1/2 ποτήρια του κρασιού αλεύρι
  • Αλάτι
  • 1 κουταλάκι λάδι
  • Μέλι
  • Κανέλα
  • Σουσάμι
  • Σόδα
  • Λάδι για το τηγάνισμα



Ετοιμασία

  1. Βάζουμε σε μία λεκάνη το νερό, το αλεύρι, το γάλα, το λάδι, το τυρί, την σόδα και δουλεύουμε όλα τα υλικά πολύ καλά.
  2. Βάζουμε το τηγάνι με το λάδι στην φωτιά και όταν κάψει το λάδι παίρνουμε με ένα κουτάλι (το βουτάμε κάθε φορά σε νερό) από τον χυλό μας, το ρίχνουμε στο τηγάνι και τηγανίζουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσουν οι τηγανίτες μας (όχι πολύ κοντά η μία στην άλλη για να μην κολλήσουν).
  3. Μόλις βγάλουμε τις τηγανίτες τις αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και όταν τελειώσουμε το τηγάνισμα τις τοποθετούμε σε μία πιατέλα και τις πασπαλίζουμε με μέλι, κανέλα και σουσάμι.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.