www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Σαλάτες:

Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμη
Vegetarian
Αφροδισιακή
Πρόχειρη
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλες τις σαλάτες
Σαλάτες από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Σαλάτα νισουάζ


Υλικά

  • Για την σαλάτα:
    • 200 γρ. τόνος (κονσέρβα)κομμένος σε κομματάκια
    • 50 γρ. φιλέτα αντσούγιας
    • 230 γρ. ντομάτες σε φέτες
    • 130 γρ. φασολάκια (τσαουλιά) βρασμένα
    • 1 μικρό μαρούλι
    • 4 αυγά βρασμένα και κομμένα στα τέσσερα
    • Μερικές μαύρες ελιές
    • 2 κουταλάκια κάπαρη
    • 1 κουταλιά αρωματικά χόρτα (μαϊντανό, βασιλικό, ρίγανη)
  • Για την σάλτσα:



Ετοιμασία

  1. Σάλτσα: Χτυπήστε όλα τα υλικά της σάλτσας στο σέικερ.
  2. Σαλάτα: Σε μια σαλατιέρα στρώνουμε τα φύλλα του μαρουλιού και από πάνω βάζουμε τα αυγά, τον τόνο, τις ντομάτες, τα φασολάκια και τα πασπαλίζουμε με τα αρωματικά χόρτα.
  3. Στο τέλος προσθέτουμε τις αντσούγιες, τις ελιές και την κάπαρη.
  4. Περιχύνουμε την σαλάτα με την σάλτσα και σερβίρουμε αμέσως.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (2)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.