www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Σαλάτες:

Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμη
Vegetarian
Αφροδισιακή
Πρόχειρη
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλες τις σαλάτες
Σαλάτες από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Ασκορδουλάκοι σαλάτα


Υλικά

  • 1 κιλό ασκορδουλάκοι (κρητικοί βολβοί)
  • 6 σκελίδες σκόρδο κομμένος σε φετάκια
  • Ανηθο
  • Ξύδι
  • Λάδι



Ετοιμασία

  1. Καθαρίζουμε τους ασκορδουλάκους (όπως τα κρεμμύδια) και τους βάζουμε σε μία λεκάνη με νερό.
  2. Οταν τους καθαρίσουμε όλους τους βράζουμε σε μπόλικο νερό που το αλλάζουμε τρεις φορές.
  3. Την τρίτη φορά τους αφήνουμε να βράσουν καλά και τους στραγγίζουμε.
  4. Ανακατεύουμε το ξύδι με το σκόρδο και το ρίχνουμε πάνω από τους ασκορδουλάκους (αν θέλουμε σ' αυτό το στάδιο τους φυλάμε σε βάζα).
  5. Οταν σερβίρουμε την σαλάτα, πασπαλίζουμε με άνηθο, λίγο ξύδι ακόμα και λάδι.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.