www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Σαλάτες:

Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμη
Vegetarian
Αφροδισιακή
Πρόχειρη
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλες τις σαλάτες
Σαλάτες από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Γαριδοσαλάτα με σταφύλια και πεπόνι


Υλικά

  • Σαλάτα:
    • 200 γρ. γαρίδες βρασμένες και καθαρισμένες
    • 150 γρ. άσπρα σταφύλια
    • 1/2 πεπόνι κομμένο σε μικρούς κύβους
    • Μερικά φύλλα σέλινο
    • Dressing:
      • 4 κουταλιές της σούπας λάδι
      • 2 κουταλιές της σούπας λεμόνι
      • 1/2 κουταλάκι μουστάρδα
      • 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο δυόσμο
    • Γαρνίρισμα:
      • Μία ρίζα αντιδιού ή μερικά φύλλα μαρουλιού.



Ετοιμασία

  1. Πλένουμε τα σταφύλια, τα κόβουμε στην μέση και αφαιρούμε τα κουκούτσια.
  2. Βάζουμε τα σταφύλια σε ένα μπολ, προσθέτουμε τις γαρίδες, το πεπόνι και το σέλινο.
  3. Σε ένα πιάτο βάζουμε τα υλικά για το dressing και τα χτυπάμε με ένα πιρούνι μέχρι να γίνουν μία παχύρρευστη σάλτσα και την ρίχνουμε πάνω από των σαλάτα.
  4. Στρώνουμε με τα φύλλα αντιδιού ή μαρουλιού μια σαλατιέρα, βάζουμε μέσα την σαλάτα και στολίζουμε με φύλλα φρέσκου δυόσμου και 3 ολόκληρες γαρίδες.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.