www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Σαλάτες:

Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμη
Vegetarian
Αφροδισιακή
Πρόχειρη
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλες τις σαλάτες
Σαλάτες από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Φινόκιο ψημένο με παρμεζάνα


Υλικά

  • 200 γρ. ρίζες φινόκιο, πλυμένες και κομμένες στη μέση
  • 50 γρ. βούτυρο
  • 40 γρ. φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα



Ετοιμασία

  1. Βράζουμε το φινόκιο μέχρι να μαλακώσει λίγο αλλά να "κρατάει" ακόμα και το στραγγίζουμε καλά.
  2. Κόβουμε το φινόκιο κατά μήκος σε 4 κομμάτια, τα βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψάκι, τα αλείφουμε με κομματάκια βούτυρο, πασπαλίζουμε με παρμεζάνα και ψήνουμε για 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να χρυσαφίσει η επιφάνεια.
Προαιρετικά προσθέτουμε πριν το ψήσιμο και κυβάκια από καλής ποιότητας ζαμπόν.

Τη συνταγή συνιστά: η Κάλλη

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.