www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Σαλάτες:

Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμη
Vegetarian
Αφροδισιακή
Πρόχειρη
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλες τις σαλάτες
Σαλάτες από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Σαλάτα με Μανιτάρια του Καίσαρα και Πορτσίνι


Υλικά

  • 200 γρ. φρέσκα μανιτάρια αμανίτα σεζάρ μικρά ή 200 γρ. μικρά μανιτάρια πορτσίνι ή 200 γρ. μίξη των παραπάνω μανιταριών
  • 4 κουταλιές σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.
  • Χυμό από ένα λεμόνι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ενα κουταλάκι καρπάτσιο μαύρης τρούφας ή ένα κουταλάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο



Ετοιμασία

  1. Καθαρίζουμε καλά τα μανιτάρια και τα ξύνουμε προσεκτικά να φύγουν τυχόν χώματα και κατόπιν τα κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες προσθέτοντας το λάδι, το λεμόνι, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε προσεκτικά.
  2. Λίγο πριν σερβίρουμε προσθέτουμε τον μαϊντανό ή αν θέλουμε εντονότερα αρώματα προσθέτουμε το καρπάτσιο της μαύρης τρούφας.
  3. Σερβίρετε με χειροποίητο κριτσίνι ή Ιταλικά κροστίνι.

Τη συνταγή συνιστά: ο Παναγιώτης Κουκουβίτης

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.