www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Σάλτσες - κρέμες:

Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμη
Vegetarian
Αφροδισιακή
Πρόχειρη

Σάλτσες για:

Σάλτσες - κρέμες από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Σάλτσα με κοτόπουλο


Υλικά

  • 1 πράσο ψιλοκομμένο
  • 1 1/2 κουταλιά της σούπας λάδι
  • 200 γρ. κοτόπουλο (στήθος) κομμένο σε λεπτές λωρίδες
  • 800 γρ. ντοματάκια ψιλοκομμένα
  • 6 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
  • 1 φετάκι σκόρδο λιωμένο
  • 1/2 κούπα κρέμα γάλακτος
  • Τριμμένη παρμεζάνα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι χοντρό κοπανισμένο



Ετοιμασία

  1. Βάζουμε σε ένα τηγάνι το λάδι και σοτάρουμε το πράσο και το κοτόπουλο.
  2. Σε ένα μπωλ βάζουμε την μαγιονέζα, το λιωμένο σκόρδο, την κρέμα γάλακτος, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
  3. Ρίχνουμε στο τηγάνι τα ζυμαρικά, το μίγμα της μαγιονέζας και αφήνουμε να ζεσταθούν καλά.
Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με παρμεζάνα.
Συνοδεύει: Ζυμαρικά

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή



Σχόλια επισκεπτών

  • Θέμα: Χωρίς θέμα
    Από: ellie  6 / 8 / 2004
    Τα 800gr ντοματάκια τι τα κάνουμε; Μήπως τα ψιλοκόβουμε τα ρίχνουμε στο τηγάνι με το σωταριμένο πράσο και κοτόπουλο και τα αφήνουμε να βράσουν και να δέσουν; Εγώ πάντως έτσι το έκανα και ήταν πολύ νόστιμο!
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: σαλτσα κοτοπουλο
    Από: λιτσα  9 / 3 / 2006
    ΤΑ 800 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΤΕ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: σαλτσα με κοτοπουλο
    Από: ola  24 / 5 / 2006
    ντοματακια που μπαινουν?

    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: kalo
    Από: lina  26 / 1 / 2007
    orea i saltsa alla ksexases na grapseis ti kanoume ta 800gr ntomatakia....
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.