www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Σάλτσες - κρέμες:

Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμη
Vegetarian
Αφροδισιακή
Πρόχειρη

Σάλτσες για:

Σάλτσες - κρέμες από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Πουρές σπανάκι


Υλικά

  • 1 1/2 κιλό σπανάκι
  • 1/3 της κούπας γάλα
  • 1/2 πακέτο φρέσκο βούτυρο
  • Αλάτι
  • Ασπρο πιπέρι



Ετοιμασία

  1. Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά το σπανάκι και το βράζουμε σε αλατισμένο νερό.
  2. Μόλις γίνει το στραγγίζουμε και το αφήνουμε στο τρυπητό για μια ώρα περίπου.
  3. Παίρνουμε με το χέρι μας λίγο-λίγο σπανάκι, το σφίγγουμε καλά ώστε να φύγουν όλα τα νερά και το ψιλοκόβουμε.
  4. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το βούτυρο να λιώσει σε σιγανή φωτιά, προσθέτουμε το σπανάκι, ανακατεύουμε πολύ καλά με ξύλινη κουτάλα, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και τέλος το γάλα καυτό συνεχίζοντας το ανακάτεμα.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (1)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.