www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Σάλτσες - κρέμες:

Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμη
Vegetarian
Αφροδισιακή
Πρόχειρη

Σάλτσες για:

Σάλτσες - κρέμες από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Κουρκούτι


Υλικά

  • 1 κούπα αλεύρι
  • 1 κουταλιά λάδι
  • 1 κούπα μπύρα
  • αλάτι
  • πιπέρι



Ετοιμασία

  1. Σε μία λεκανίτσα κοσκινίζουμε το αλεύρι και ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι.
  2. Στο κέντρο κάνουμε μία λακουβίτσα και προσθέτουμε το λάδι και την μπίρα.
  3. Με τα δάχτυλα παίρνουμε λίγο-λίγο το αλεύρι και το δουλεύουμε μέχρι ο χυλός μας να γίνει λείος.
  4. Πριν χρησιμοποιήσουμε το κουρκούτι για τηγάνισμα το αφήνουμε για 80 λεπτά περίπου.
To κουρκούτι (ή η κουρκούτη) τηγανίζεται μαζί με το φαγητό το οποίο συνοδεύει (συνήθως κεφτεδάκια τηγανητά).

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.