www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Σάλτσες - κρέμες:

Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμη
Vegetarian
Αφροδισιακή
Πρόχειρη

Σάλτσες για:

Σάλτσες - κρέμες από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Μαρέγκα


Υλικά

  • 3 ασπράδια αυγών
  • 2/3 της κούπας ζάχαρη



Ετοιμασία

Χτυπάμε στο μίξερ τα ασπράδια των αυγών πολύ καλά και προσθέτουμε σιγά-σιγά την ζάχαρη συνεχίζοντας τι χτύπημα μέχρι να διαλυθεί.

Η μαρέγκα χρησιμοποιείται στη ζαχαροπλαστική κυρίως. Επαλείφεται σε γλυκά πριν αυτά ψηθούν ώστε με το ψήσιμο να σχηματιστεί μια γυαλιστερή κρούστα.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.