| για αφρατα μπιφτεκιαΓια πιο αφρατα μπιφτεκια
προσθετουμε στο μειγμα ενα
φλυτζανι τσαγιου ξυδι.
Σχολιάστε το
Σχόλια επισκεπτών
- Θέμα: αφράτα μπιφτέκια
Από: ΓΙΩΤΑ 21 / 1 / 2007
Για αφράτα μπιφτέκια: 1 με 2 μερίδες γάλα ΝΟΥΝΟΥ σίγουρα
πράγματα
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: το πιο αφράτο .........
Από: KELI 28 / 1 / 2007
και το ξύδι δοκιμασμένο και πετυχαίνει .Εγώ βάζω λίγο πιο πολύ
νεράκι στο ψωμί και δεν το στύβω πολύ και τα μπιφτέκια γίνονται
αφράτα και φουσκωτά .
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: αφρατα μπιφτεκάκια
Από: ΛεναΜ 29 / 1 / 2007
Λίγο τριμένο κολοκύθι ή ακόμα καλύτερα λίγη τριμένη φρέσκια
τοματούλα κάνουν θαύματα!!!
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: ΜΥΡΩΔΑΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ
Από: ΕΛΕΝΗ Σ. 28 / 3 / 2007
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΙΑ ΒΑΛΤΕ ΣΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΣΑΣ ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΕΝΑ
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΓΕΥΣΗ
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: ΜΠΙΦΤΕΚΑΚΙΑ
Από: ΒΑΣΟΥΛΑ 20 / 6 / 2007
Επίσης, ένας λίγο πιο θερμιδοφόρος τρόπος για αφράτα μπιφτεκάκια
είναι να προσθέσουμε λίγο τριμμένο κίτρινο τυρί που λιώνει εύκολα.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: ΓΙΑ ΑΦΡΑΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ
Από: ΕΙΡΗΝΗ 28 / 7 / 2007
ΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΡΑΤΑ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΑ ΑΝ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ
ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΞΥΔΙ.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: και λάδι!
Από: tatiana 2 / 8 / 2007
Ναι στο ξύδι ή το κρασί κι επιπροσθέτως βάλτε και 2-3
κουτ.σούπας ελαιόλαδο και θα δείτε...
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: λεμόνι
Από: Βαλάντης 24 / 9 / 2007
Εγώ από την γιαγιά και την μαμά μου ξέρω πως πιο αφράτα γίνονται
με λίγο λεμόνι μέσα στον κιμά.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: παράξενο!
Από: tatiana 24 / 9 / 2007
Λεμόνι μέσα στον κιμά δεν το έχω ξανακούσει...το λεμόνι το
σφίγγει το κρέας...;...πάντως έχω ψήσει μπιφτέκια περιχυμένα με
μπόλικο λαδολέμονο και ήταν εξαιρετικά...
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Re: παράξενο!
Από: Φυλλένια 23 / 10 / 2007
Δοκιμάστε ένα μικρό κρεμύδι στο μπλέντερ μέ λίγο νερό να γίνει
σαν χυλός αραιός και με αυτό να βρέξετε την τριμμένη φρυγανιά
που θα ρίξετε αντί για βρεγμένο ψωμί, μιά ντομάτα μέτρια επίσης
(για μισό κιλό κιμά)λίγο λάδι και άν θέλετε λίγο τριμμένο τυρί
από αυτό που βάζετε στα μακαρόνια, λίγο αλάτι και πιπέρι. Η
ζύμη όσο πιό αφράτη είναι στο ζύμωμα δηλαδή μόλις που να
πλάθεται τόσο πιο αφράτα γίνονται. Συνταγή δοκιμασμένη για
χρόνια.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: για αφρατα μπιφτεκια
Από: ΝΑΤΑΣΑ 18 / 11 / 2007
Εκτός από το ξύδι και το γάλα που είναι αρκετά διαδεδομένα
δοκιμάστε να προσθέσετε ένα φλυτζανάκι του καφέ τσίπουρο ή αν
δεν υπάρχει, ούζο για κάθε κιλό κιμά. Γίνεται και αφράτο αλλά
και ιδιαίτερο στη γεύση το μπιφτέκι και κάνει και για σχάρα και
για τηγάνι.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
|
|