www.thirsty.gr

Ταχεία αναζήτηση
Κρασί Μπίρα Αποστάγματα Λικέρ Μπίτερς Cocktails | Κουζίνα
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Το δικό σας κόκτέιλ


Margarita


Κοκτέιλς με βάση:


Κοκτέιλς που περιέχουν:

Απεριτίφ κόκτέιλς:
Σφηνάκια:
Ποτά - λικέρ

Υλικά

Margarita

Ετοιμασία

-Βρέχουμε τα χείλη ενός ποτηριού cocktail ώστε να κολλήσει το αλάτι
-Χτυπάμε τα υπόλοιπα στο σέικερ και σερβίρουμε

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε το



Σχόλια επισκεπτών

  • Θέμα: margarita
    Από: Ανωνύμου   6 / 7 / 2003
    ΒΡΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΤΗΡΙΟΥ "ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ" ΜΕ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ(ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ-ΦΕΤΑ ΛΕΜΟΝΙ.
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: ΦΡΑΟΥΛΑ
    Από: Marita   22 / 7 / 2006
    Tin syntagh gia margarita fraoyla an mporei na mas thn pei kapoios...dokimasa kai einai poly kalh...an kai protimw thn klassikh....
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: margarita
    Από: manolis  5 / 8 / 2006
    lemoni den bazeis sti margarita????
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
    • Θέμα: Re: margarita
      Από: Dora  1 / 3 / 2007
      Είσαι τόσο άσχετος?Το lime τι νομίζεις ότι είναι???Ποικιλία καρπουζιού???
      [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
  • Θέμα: Χωρίς θέμα
    Από: maria  9 / 2 / 2007
    h margarita den xreiazetai trimmeno pago?
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
    • Θέμα: Re: Χωρίς θέμα
      Από: ΝΤΙΝΑ  20 / 9 / 2007
      ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ!!

      [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
      • Θέμα: Re: Χωρίς θέμα
        Από: cerberus2_2  10 / 10 / 2007
        λοιπόν παιδιά όσον αφορά για την μαργαρίτα αν έχουμε κουατρό είναι το καλήτερο απο τα υπόλυπα triple Sec όσον αφορα για το lime σας παρακαλώ μην κοροιδεύετε κάποιοι γιατί υπάρχει καί ποτό lime.Αυτό που κάνετε είναι πολύ καλό όμως αν καποιοι ρωτούνε για κάποιες επιπλέον πληροφορίες καλό θα είναι να απαντάμε χωρίς ειρωνικά σχόλια.Κι εμείς δεν γενηθήκαμε μπαρίστες απο κάπου μαθαμε.Ευχαριστώ
        [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Το δικό σας κόκτέιλ

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.