|
Υλικά
- 1 μεζούρα τζίν
- σόδα
- 3 σταγόνες ανγκοστούρα
- 1/2 κουταλάκι γρεναδίνη
- 1 μεζούρα χυμό πορτοκάλι
- 1 μεζούρα χυμό λεμόνι
- 1 φέτα πορτοκάλι
- 5 παγάκια
|
|
Ετοιμασία
-Βάλτε τα παγάκια στο σέικερ
-Από πάνω πρώτα την αγκοστούρα, το τζίν,
τούς χυμούς και τελευταία την γρεναδίνη
-Χτυπήστε τα και σερβίρετε σε ποτήρι collins
-Συμπληρώστε με σόδα
-Γαρνίρετε με μια φέτα πορτοκάλι
Κατάλληλο για απεριτίφ
|
|